EVELINE LIQUID CONTROL folyékony alapozó pipettával meleg bézs 32ML

VELINE LIQUID CONTROL folyékony alapozó pipettával meleg bézs 32ML

Termék értékelése:

EVELINE LIQUID CONTROL folyékony alapozó pipettával, az innovatív, új generációs alapozó folyékony, nem zsíros és rendkívül könnyű textúrájának köszönhetően maximalizálja a természetes 'második bőr' hatást.

Termék ára: 2 499 Ft

Leírás

Mindenkit elvarázsol a tökéletes és telt arcszinével: a LIQUID CONTROL alapozónak köszönhetően a legjobb szépségszalonok eredményei érhetőek el.
A láthatatlan smink elkészíte művészet, mivel sok tudást és készséget igényel. A siker kulcsa a megfelelő alapozó. Egyenletesen és pontosan alkalmazva az arc nem mutat semmilyen fáradtságot vagy alváshiányt, a bőr pedig sugárzónak és frissnek fog látszani, a Liquidion könnyű formula, amely nem zárja el a pórusokat, és nem terheli a bőrt. Ennek köszönhetően a bőr mindig bársonyos érintésű marad és lélegezni is képes. Az Eveline márkájának innovatív alapozója példátlan könnyedséggel rendelkezik, amely tökéletesen illeszkedik az arcszínhez, kiemeli szépségét és minimálisra csökkenti az arc tökéletlenségeit. Az alapozó 24 órán keresztül fent hagyható a bőrön.
• Egy tökéletesen könnyű formula, amely nem zárja el a pórusokat, és nem túlterheli a bőrt.
• Az alapozó használatával tökéletesnek mutathatja arcbőrét, és minden bőr hiányosság rejtve marad.
• A kozmetikumot fényvédő csomagolásban adjuk - vastag matt üveg védi a napfénytől a terméket.
• A csepegtető egyszerűsíti az alkalmazást, és még jobban fedi a bőrt. Az alapozónk olyan nők számára készült, akik a minőségi és tartós kozmetikumokat szeretik