EVELINE DEKOR ajándékcsomag 3 db-os tartalma: MEGA MAX szempillaspirál + szemöldök korrektor 5in1 + fekete szemceruza

EVELINE DEKOR ajándékcsomag 3 db-os tartalma: MEGA MAX szempillaspirál + szemöldök korrektor 5in1 + fekete szemceruza

Termék értékelése:

Eveline Cosmetics dekor ajándékcsomag a magával ragadó szemekért. A csomag tartalma: MEGA MAX szempillaspirál + szemöldök korrektor 5in1 + fekete szemceruza

Termék ára: 2 499 Ft

Leírás

MEGA MAX szempillaspirál

Mega sűrű és Maxi vastag. Élénk, érzéki volumen és a szempillák mély feketéje!
A forradalmian új MEGA MAX FULL VOLUME & SHOCKING BLACK szempillaspirál használata azonnal vastag hatást biztosít a szempillák számára. A szempillaspirál innovatív formulája a szempillákot sűrűvé, kifejezővé és megfelelően ívelté teszi. A kontúrzott kefe BIG MAXI BRUSH ™ a szempillafestéket egyenletesen osztja szét a szempillákon, így nem maradnak csomók. A mikro-kefék pontosan elkülönítik a szempillákat, látványos megvastagodást, ultra-sötét hatást és érzéki alapot biztosítva a szemnek!

A fejlett hatóanyagokban gazdag formula megakadályozza, hogy a szempillák lehulljanak és letörjenek, serkenti a szempillák növekedéshez. A szempillaspirál rendkívül kímélő a szemmel, és nem okoz irritációt. Tökéletesen erősíti, táplálja és a szempillákat.

Szemöldök korrektor 5 az 1-ben - a tökéletesen kiemelt szemöldökvonalért

A szemöldökformázó korrektor tökéletesen kiemeli a szemöldökeket, és megfelelő körvonalat biztosít. A legújabb generációs Big Ball Brush ™ kefe lekerekített fejével biztosítja a korrektor pontos alkalmazását, anélkül, hogy a szemöldök vonalán megtörne. A termék fejlett formulája javítja a szemöldök állapotát - erősíti, táplálja és azt. A gyönyörű és tökéletesen körvonalazott szemöldök természetes hatását nyújtja.